HearClear©

P R E M I U M  P L U S

HOORTOESTELBATTERIJEN

HearClear Battery © | KLIJNtrading © | 2004-2011  Alle rechten voorbehouden | Copyright | Privacybeleid  | Disclaimer| Leveringsvoorwaarden

HearClear.nl | HearClear.be | HearClear.eu

HEARCLEAR RETAILER WORDEN

Retailers, opgelet. MCB heeft de intentie om van HearClear een wereldwijd succes te maken. KLIJNTrading wil daarbij in Europa bijdragen aan het succes. U kunt delen in het succes door HearClear retailer te worden. Dat kan vanuit een fysiek verkooppunt, als webwinkel of beide.

 

 

Nederland          

HearClear® Batterijen   Dealers      Verdelers

België          

Retailer - Verkooppunt. Graag willen wij HearClear ook verkrijgbaar maken via fysieke verkooppunten. Wij denken daarbij aan bijv. audiciens die een extra batterijenmerk willen voeren naast hun huidige (duurdere) premium merk, zodat zij hun klanten ook een betaalbaar alternatief kunnen bieden, met als voordeel dat hun klanten niet naar de supermarktketens hoeven. Dit kan resulteren in meer klantencontact en mogelijk hogere verkopen van andere artikelen. Maar ook zelfstandige, niet gebonden drogisten of winkeliers die veel senioren en/of hoortoesteldragende klanten hebben kunnen een dergelijk voordeel hebben bij het opnemen van HearClear in hun verkoopassortiment.

 

e-Tailer - Webshop. Ook komen wij graag in contact met winkeliers die naast hun fysieke verkooppunt ook een webshop hebben. Verkoopt u op dit moment gehoor-gerelateerde artikelen of bent u gespecialiseerd in de verkoop van artikelen aan senioren, dan zal HearClear wellicht een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor uw verkopen.  

 

Ondersteuning. Afhankelijk van de mate waarin u de HearClear batterijen wilt gaan verkopen, zullen wij u zoveel mogelijk ondersteunen. Retailers zullen worden vermeld op onze website. Heeft u zelf al een website, dan vermelden wij uiteraard een link daar naar toe. Bij voldoende afname kunt u desgewenst de beschikking krijgen over een professionele balie-display van strak, modern design, waarmee u uw klanten opvallend kunt attenderen op het feit dat HearClear hoortoestebatterijen bij u verkrijgbaar zijn.

 

Voor mailingen per e-mail kunt u beschikken over een speciale promotie-template. Als u wilt, kunt u ons ook de e-mail mailing naar uw klanten laten verzorgen. Pakt u de promotie van HearClear groter aan, bijvoorbeeld middels de opname in een advertentie in het huis-aan-huis blad in uw omgeving of andersoortig promotionele activiteiten, dan is gedeeltelijke support van onze zijde daarbij uiteraard bespreekbaar. En natuurlijk staan wij open voor andere creatieve ideeën die kunnen bijdragen aan het succes van HearClear.

 

Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Professionele Balie Display

 

 HearClear®
hoortoestelbatterijen

Reclamehouder voor op de verkoopbalie

HearClear®
hoortoestelbatterijen
HearClear® |      Productoverzicht voor dealers